Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder.

- BESTILLING
- BETALING

- LEVERING & FRAGT
- TRANSPORTSKADER
- ÆNDRING AF DIN ORDRE
- FORTRYDELSESRET
- RETUR
- REKLAMATIONSRET
- PERSONDATAPOLITIK
- DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

- INFORMATION

OBS! likør og vin sælges kun til kunder over 18 år.

Bestilling

For at handle på kornhus.dk skal du være fyldt 18 år og i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du dog alligevel købe varer, hvis du har indhentet din værges accept eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.


På kornhus.dk kan du bestille alle de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på kornhus.dk.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter.

Når du handler med kornhus.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk, andre følger snart

Bemærk-  En stor del af vores varer er ordrevarer. De er produceret på bestilling. De kan ikke retuneres og betales på forhånd.

                 Du modtager en mail med en anslået leveringstid.

 

Betaling

På kornhus.dk kan der betales med:

- Dankort
- Visa Dankort, Mastercard osv.

- Mobilepay
- Kontoovervørsel

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken kornhus eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra kornhus. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Du kan IKKE forudbetale med konto-til-kontobetaling. Du kan kun betale med betalingskort, idet denne betalingsform giver dig de bedste forbrugerrettigheder, da du kan få dine penge igen, hvis du går ned til dit pengeinstitut. Du kan få tilbagebetalt pengene, hvis:

- Du ikke har modtaget varen.
- Du har været udsat for et misbrug af dine kortoplysninger.
- Du har fortrudt købet, inden du har modtaget varen ved fx. at nægte at modtage den eller undlade at afhente den på posthuset.
- Der er trukket et højere beløb, end du havde godkendt ved bestillingen

 

Bemærk- Betaling for Bestillingsvarer fratrækkes på forhånd. Bagefter fremstilles varerne. Du modtager en mail med en anslået leveringstid.

Hvis du bestiller telefonisk, via mail eller lignende, kan du betale ved en overførsel til vores bankkonto. Husk at mærke overførslen med navn og telefonnummer. Når indbetalingen er registreret, afsendes dine varer. Vores konto i nordea Bank er:

      Registreringsnummer 2313     Kontonummer 8979617837

Levering og fragt

Kornhus leverer indenfor 3-5 hverdage, såfremt varen er på lager og pengen er inbetalt. Bestillingsvarer forventer vi ca. 3-6 uge levering.

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr på kornhus og alle forsendelser bliver naturligvis forsvarligt indpakket i godkendt emballage.

Levering sker på den opgivne leveringsadresse med en af kornhus udvalgt transportør. Det er køberens ansvar, at adressen som oplyses til kornhus ved bestilling er korrekt. Få eventuelt varen sendt til din arbejdsplads, så undgår du kø på posthuset. Udfyld blot feltet for anden leveringsadresse. Varen betragtes som leveret, når der er kvitteret - også hvis en kollega på din arbejdsplads underskriver. Det er dit ansvar at finde pakken!

Transportskader
Kontrollér venligst det leverede for eventuelle transportskader ved modtagelse. Ret straks ved levering direkte henvendelse til transportøren med et muligt forbehold. Risikoen for varen overgår til dig ved modtagelsen. Undersøg derfor altid - sammen med transportøren - om pakken har synlige skader (transportøren skal notere dette på fragtsedlen).

Ændring af din ordre
Du har frem til det tidspunkt, hvor dine varer afsendes, ret til at ændre eller annullere en ordre uden omkostninger. Ved ændring tager vi dog forbehold for at ny vare findes på lager. Ved ændring af en ordre, gælder den pris som er aktuel på tidspunktet for ændringen.

En ordre, som er bestilt og afsendt kan ikke ændres/annulleres. I dette tilfælde gælder fortrydelsesretten.

Ved ændring af en ordre bedes du kontakte os på 

info@kornhus.dk

Forstrydelsesret
Der ydes fuld returret på alle varer i op til 14 dage efter modtagelse. Forudsætningen er at originalemballagen stadig er intakt og at kornhus kan godkende varen som ubrugt. Vi har pakket dyner, tøj, madras og puder så man med lidt forsigtighed kan ”mærke” kvaliteten uden at bryde plomberingen og uden at tage produktet ud af emballagen. Dette er samtidig din garanti for at du ikke risikerer at få en dyne, tøj, madras eller pude leveret som en anden har benyttet. 

Hvis du fortryder købet og ønsker at returnere varer, skal du selv kontakte en vognmand og betale for returfragten eller selv returnere varen til vores lager.


Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Du kan returnere produktet ved indlevering i vores butik og dermed undgå omkostninger.
Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto. Husk at vedlægge oplysninger om bankkonto.

Bemærk venligst at fortrydelsesretten bortfalder på nogen varer, da varen enten er en særlig bestillingsvare eller kun produceres på bestilling.

Hvis du vil gøre brug af fortrydelsesretten bedes du kontakte os på
info@kornhus.dk 

Bytteret
Du har en bytteret, som gælder i 7 dage efter købet. Hvis vi helt er gået forbi hinanden i vejledningen og du for eksempel har fået en for varm dyne kan du bytte inden for de første 7 dage. Der er tale om en bytteret (altså her bytte til en køligere model) - du er sikker på at få et komfortabelt produkt, der giver en god nattesøvn. Byttede varer betragter vi som brugte og du kan naturligvis aldrig kunne modtage en vare som en anden har brugt.
Hvis du vil gøre brug af bytteretten bedes du kontakte os på
info@kornhus.dk

 

BEMÆRK:

Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi

  • du har pakket varen ud
  • originalemballagen mangler eller er ødelagt
  • du reelt har taget varen i brug,
  • den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den,
  • du har håndtereret varen på anden måde, mere end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på
  • du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af varetype

Undgå derfor at pakke en vare ud, hvis du ønsker at returnere det. Har varen været pakket ud kan det medføre en hel eller delvis reducering af tilbagebetalingen i størrelsesordenen 25-75 %.

Retur

Du kan til enhver tid henvende dig på følgende adresse

Kornhus
Nødebovej 45A
3480 Nødebo
Tlf. 51 93 97 51
Alternativt kan der rettes henvendelse pr. mail til   info@kornhus.dk

Klager over fejl ved varen skal ske indenfor rimelig tid (oplys venligst købsdato, ordre nummer og leveringsadresse). 
Klage skal være skriftlig. Du kan også træffe os personligt på adressen.
Når vi modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Der vil blive taget stilling til, om varen skal repareres, ombyttes eller om der eventuelt kan gives et prisnedslag.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat.

Bemærk - Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.
 
Bemærk-  Bestillingsvarer kan ikke returneres.

 

Reklamationsret

Når du handler på kornhus, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

Kornhus
Nødebovej 45A
3480 Fredensborg


Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk - vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.
 
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Persondatapolitik

 

Når du besøger vores hjemmeside, modtager vores nyhedsbrev er KORNHUS dataansvarlig for håndteringen af en række af dine personlige oplysninger. Har du spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside m.m., er du velkommen til at rette henvendelse til info@kornhus.dk

 

Det overordnede formål med at arbejde med dine oplysninger er at optimere hjemmesiden og din brugeroplevelse, at kunne tilbyde dig de seneste nyheder om os og tilbud på vores produkter og services samt at kunne indgå købs- og leveringsaftaler med dig. Det skal understreges, at behandlingen af personoplysninger er baseret på dit samtykke, og du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage.

 

I forbindelse med vores markedsføring videregiver vi dine personoplysninger til vores markedsføringsbureauer og i nogle tilfælde til tredjelande. Når du bestiller varer fra os vil dine informationer bliver overført til det land, som du bestiller varerne til.

Et tredjeland er i denne forbindelse et land uden for EU/EØS, eksempelvis USA. Modtagerne her kan være Google, Inc., facebook, inc. og LinkedIn Corporation, som alle er omfattet af Privacy Shield-ordningen. Det betyder, at Kommissionen har fastslået, at de har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau. Læs mere om Shield-ordningen på www.privacyshield.gov. Oplysningerne overføres ikke til internationale organisationer som f.eks. FN, EU eller NATO.

 

Vi beholder dine personoplysninger i op til to år fra dit sidste besøg på hjemmesiden og i tre år fra du trækker dit samtykke tilbage eller en handel afsluttes. Har dine personoplysninger relevans for KORNHUS bogføring, opbevares de i op til fem år regnet fra det regnskabsår, de tilhører.

 

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du rette henvendelse til info@kornhus.dk

 

  • Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig
  • Du har ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig selv
  • I særlige tilfælde har du desuden ret til at få slettet oplysninger om dig selv
  • Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser
  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring – også kaldet dataportabilitet
 

Læs mere om dine rettigheder

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Vær opmærksom på, at du som udgangspunkt ikke er forpligtet til at afgive personoplysningerne.

 

Du kan klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive klage til Datatilsynet, som kan kontaktes via deres hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Cookies

Ved at benytte www.kornhus.dk accepterer du, at vi bruger cookies. En cookie er en lille datafil, som vi lægger på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Information

Vi forbeholder os ret for trykfejl, fejl i information, samt fejl i specifikation, på samtlige af vores sortiment forekommende produkter og tjenester. Alle billedinformationer på vores sider skal ses som illustrationer, og kornhus kan heller ikke garantere, at billedet giver varernes eksakte udseende samt beskaffenhed.

 

OBS! likør og vin sælges kun til kunder over 18 år.

 

Fælles Europæisk ONLINE PLATFORM for bilæffelse af onlinetvister

Den såkaldte ODR-forordning i EU-regi er trådt i kraft. Det giver mulighed for at sende en skriftlig klage over en vare købt online til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan også indsende til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. Denne onlineklageinstans er en del af ODR, som står for Online Dispute Resolution. ODR-platformen er en europæisk klageportal, som forbrugere kan anvende til at klage direkte til en virksomhed, der sælger online. Platformen drives af Europa Kommissionen.